Nassau logo

Nassau display

Nassau golfbolde er blevet fremstillet siden 1969 og er dermed en "gammel" spiller på markedet. Firmaet er koreansk og man startede med produktionen af de oprindelige gummiomvundne golfbolde, men i 1975 fulgte 2-pc bolden og i 1990 kom 3-pc bolden til. Over årene har man fortsat produktudviklingen bl.a. med feed-back fra både professionelle og amatør golfspillere. Fabrikken producerer mere end 45 mio. bolde om året.

 

NASSAU er koreansk og betyder "bedre end andre", og virksomheden stræber til stadighed på at holde dette i hævd.

 

Nassau boldprogrammet omfatter seks kvaliteter, samt rangebolde. Du kan læse mere om de seks kvaliteter ved at klikke på linkene:

 

Nassau Quattro - 4-pc bold med utroligt feel til pro eller hcp. 0-10 

Nassau Pro Cyber - 3-pc bold med soft ionomer til pro eller hcp. 0-10.

Nassau Tri Cyber - 3-pc titanium bold til spiller med hcp. 5-25.

Nassau Cyber - 2-pc soft feel bold til spillere med hcp. 15-30.

Nassau Plus - 2-pc bold med fantastisk længde og kontrol til spillere med hcp. 18-36.

Nassau QX - 2-pc bold til en rigtig god pris til spillere med hcp. 25+.

 

Nassau Quattro

Nassau -Quattro

En ny blød og forbedret 4-piece bold fra Nassau til single handicappere.

Takket være det forbedrede 350 dimple mønster og en ny, blødere med holdbar skal et Quattro uovertruffet. Den varmehærdede urethan betyder, at den flyver længere, samtidig med at det bløde feel ved de korte jern er bedre end nogensinde.

 

Målgruppe: Pro- eller single-handicap spillere med høj svinghastighed.

Vejl. pris v/12 bolde kr. 379,00

 

 

Nassau Pro Cyber

Nassau -Procyber

Nassau Pro Cyber er blevet forbedret.

Den nye skal af varmebehandlet urethane giver lavt spin ved drivet, men et højt spin ved de korte jern samt et ekstraordinært blødt feel. Hertil kommer at dimple mønsteret er fornyet, så bolden for optimal aerodynamik og det derfor bliver lettere at slå lange slag. Alt dette kombineret med en forbedret holdbarhed og høj boldkvalitet gør den til en af det bedste golfbolde på markedet.

Målgruppe: Pro- eller single-handicap spillere med høj svinghastighed.

Vejl. pris v/12 bolde kr. 329,00

 


Nassau Tri Cyber

Nassau Tri -Cyber 12

Tri Cyber titanium  er en 3-pc bold der kombinerer maksimum længde med god feel omkring green. Skallen er af forstærket Dupont Syrlun, der giver god holdbarhed. Mellemlaget er fremstillet af blødt TPE blandet med tungsten partikler, som opfanger tilslaget jævnt og giver høj centrifugalkraft og dermed øget spin. Den indre kerne er tilsat titanium partikler der giver høj hastigtig med deraf følgende længde. Dimplemønsteret er med 414 geometriske dimples i fire størrelser.

Der er tale om en meget holdbar 3-pc bold.

 

Målgrupppe: Spillere med hcp 5-25, der gerne vil have backspin.

Vejl. pris v/12 bolde kr. 269,00


 

Nassau Cyber

Nassau -Cyber

Nassau Cyber har en skal af Dupont Surlyn iblandet metal, som giver høj hastighed og boldbane for max. længde og kontrol. Kerne består af den nyeste udvikling indenfor gummiindustrien med tilsat jern, som giver kernen en blødt feel og stor modstandskraft. Dimplemønsteret er 414 geometriske dimples i 4 størrelser, som minimerer luftmodstand og løfter bolden.

Bolden giver høj hastighed og max. længde og samtidig fantastisk feel og kontrol omkring green.

 

 

Målgruppe: Hcp. 15-30.

Vejl. pris v/12 bolde kr. 229,00


 

Nassau Plus

Nassau -Plus

2-pc bold med Dupont Surlyn skal og en indre kerne af højkvalitets gummiblanding. Dimplemønsteret er 392 femkantede prismer i et aerodynamisk mønster, der mindsker luftmodstanden.

Bolden giver maksimal længde og lige boldbane. Kvaliteten er meget holdbar og bolden klarer flere runder uden problemer. En rigtig god bold til prisen.

 

 

Målgruppe: Hcp. 18 - 36.

Vejl. pris v/12 bolde kr. 159,00

 

 

 

Nassau QX

Nassau -QX

Nassau XQ er en god og holdbar 2-pc bold, der er designet til at give god længde og præcision. Skallen af Dupont Surlyn er meget holdbar, og kernen er fremstillet af højkvalitets gummi, der giver blødt feel og god kraftoverførsel.

 

Målgruppe: Hcp. 25+

Vejl. pris v/12 bolde kr. 129,00

Danish Golf Trading I/S

Holmmøllevej 18
8632 Lemming
Tlf. 86 81 61 12
E-mail: info@golftrading.dk