D-G-Lynx -Pred -ban -930x 180-an

Lynx Predator

Lynx Predator serien er af høj kvalitet til en overkommelig pris og er designet med henblik på at tilføje både farver og performance til dit spil. Fås i flere farver med grafitskafter og grips der matcher. Serien henvender sig til begyndere såvel som øvede spillere, da hver kølle er letspillende og meget tilgivende.

 

Predator _driver _range _2016-web

Lynx Predator driver

Predator 460 gr. justerbar driver, der kan indstilles til mellem 9 og 12 gr. loft og draw eller fade indstilling. Hovedet er smedet af 4 dele titanium med stor kraftoverførsel. Den store slagflade afhjælper mere upræcise slag, der således bliver længere og mere lige. Blank sort finish på toppen med farvekoordineret sigtelinje.

Vejl. udsalg kr. 1.699,-

 

 

 

Predator -fairway -range -web

Lynx Predator fairway

Predator fairways fås som 3 og 5 wood med rustfrit stål hoveder. Lavprofilhovederne gør dem letspillende fra dårlige lejer og giver et kontroleret tilslag ved lange transportslag.

Vejl. udsalg kr. 899,-

 

 

 

 

Predator -hybrid -range -web

Lynx Predator hybrid

Predator hybrid fås som 3 (19 gr) og 4 (22 gr) med rustfrit stål hoveder. Lavprofilhovederne gør dem letspillende fra dårlige lejer og giver et kontroleret tilslag ved lange transportslag.

Vejl. udsalg kr. 899,-

 

 

 

 

Predator -iron -range -web

Lynx Predator jernsæt

Predator jern fra 5 til SW med rustfrit stål hoveder i et cavity back design med et lavt tyngdepunkt, der giver den perfekte boldflugt og er langtslående og tilgivende. Sættet er letspillende og har progressivt off-set. Kromfinish med inserts i matchende farver.

Fås med grafitskafter i matchende farver eller stålskafter.

Vejl. udsalg kr. 3,299,- med grafitskafter

Vejl. udsalg kr. 2.399,- med stålskafter   

 

Predator Wedges -web

Lynx Predator wedges

Dette er en smuk wedge til en overkommelig pris. Designet er Tour-inspirereret og resultatet er en flot wedge med fantastisk feel. Optimal bounce gør alle slag mulige.

52 gr. (8 gr bounce), 56 gr. (14 gr. bounc), 60 gr. (8 gr. bounce), 64 gr. (12 gr. Bounce)

Vejl. udsalg kr. 499,-

  

 

Predator -putter -range -web

Lynx Predator putters

Til Predator serien er der ligeledes udviklet en putter serie, der består af fire forskellige designs, 1 blade og 3 mallet designs med forskellige skaftmonteringer. De fås i fire forskellige farveretninger, som matcher jern og køller.

Vejl. udsalg kr. 599,-

 

 

Danish Golf Trading I/S

Holmmøllevej 18
8632 Lemming
Tlf. 86 81 61 12
E-mail: info@golftrading.dk